Σάλος: Παίκτης της Εθνικής "πιάστηκε" με πούρο στο στόμα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ουγγαρία! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Σάλος: Παίκτης της Εθνικής "πιάστηκε" με πούρο στο στόμα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ουγγαρία!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ στις   8:00 π.μ.  |  Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Σάλος: Παίκτης της Εθνικής
Το μεσημέρι της Κυριακής σημειώθηκε ένα περιστατικό που άφησε με ανοιχτό το στόμα όσους το είδαν. Κυριακή το μεσημέρι, γύρω στις 13:00, σε καφετέρια στη Βουλιαγμένη λίγα μέτρα από το "Vouliagmeni Suites" όπου καταλύει η αποστολή της Εθνικής, ένας διεθνής ποδοσφαιριστής άναψε πούρο!

Προσέξτε, όχι στα μπουζούκια μετά από επιτυχία, αλλά 6 ώρες πριν από το παιχνίδι όπου η Ελλάδα αναζητούσε το πρώτο εντός έδρας γκολ και την πρώτη νίκη.

Ο ποδοσφαιριστής βγήκε για να χαλαρώσει με τους συμπαίκτες του, με μπλουζάκι και ενδυμασία της Εθνικής Ελλάδας σε καφετέρια όπου βρίσκονταν γονείς με τα παιδιά τους και έσκασε πούρο λες και είναι ο... Μάκης Ψωμιάδης. Φόρα παρτίδα, άναψε το πούρο του σε καφετέρια με κόσμο και μάλιστα δεν βρέθηκε από τους παρόντες ένας συμπαίκτης με προσωπικότητα να του επιβάλλει να το σβήσει.

Ρε μάγκα, δεν γράφω το όνομα σου για να μην νομίζεις πως έχω λόγο να στραφώ εναντίον σου και να σου κάνω ζημιά.

Ποιος νομίζεις πως είσαι; Γνωρίζεις πως οι γονείς που σε έβλεπαν να κάνεις πούρο, κοίταγαν με ανοιχτό το στόμα και σε έκρυβαν από τα παιδιά τους; Πώς οι διεθνείς πολίστες που βρίσκονταν στο μαγαζί έκαναν τον σταυρό τους και ντρέπονταν για λογαριασμό σου; Νομίζεις πως έχεις δικαίωμα να φοράς ενδυμασία της Ελλάδας και να βγάζεις αυτήν την εικόνα, ενώ βρίσκεσαι σε αποστολή με το εθνικό συγκρότημα;

Αφήνω έξω από την κουβέντα το τάιμινγκ. Ότι αυτή η συμπεριφορά έρχεται σε μία εποχή που θα έπρεπε να παίρνετε άδεια για να βγείτε περίπατο και από ντροπή εσείς να μένετε στα δωμάτια σας. Όχι μετά από τριάρα από τη Βόρεια Ιρλανδία στο τέλος μίας εξευτελιστικής προκριματικής φάσης, αλλά ακόμα και μετά από τον θρίαμβο του 2004δεν θα επιτρεπόταν τέτοια εικόνα από διεθνή αθλητή μέρα μεσημέρι.

Βέβαια, κανένας από τη γενιά του 2004 δεν θα φερόταν με αυτόν τον αλαζονικό, αντιεπαγγελματικό τρόπο. Πέρα από την άσχημη εικόνα, μιλάμε για περιστατικό που συνέβη 6 ώρες πριν από επίσημο παιχνίδι και είναι απίστευτο που δεν είχε κανείς συμπαίκτης του την προσωπικότητα να τον συνετίσει.

Πηγή: contra.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...