Τετράχρονος μπόμπιρας βόλταρε μόνος στο κέντρο της πόλης! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τετράχρονος μπόμπιρας βόλταρε μόνος στο κέντρο της πόλης!

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ στις   3:20 μ.μ.  |  Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τετράχρονος μπόμπιρας βόλταρε μόνος στο κέντρο της πόλης!

Ένα 4χρονο αγοράκι βρέθηκε ξαφνικά να περιπλανιέται μόνο του, χθες τα ξημερώματα, στο Κέντρο της Λεμεσού με μόνο του ένδυμα την πάνα του!
Σύμφωνα με τη “Σημερινή”, το αγοράκι το είδε μια γυναίκα η οποία βρισκόταν στην περιοχή «Πεντάδρομος» της Λεμεσού και μπροστά σε αυτό το παράξενο και ταυτόχρονα επικίνδυνο θέαμα, κάλεσε άμεσα την Αστυνομία.

Έτσι μέλη της Αστυνομικής Δύναμης έσπευσαν γρήγορα στην περιοχή, οι οποίοι διαπίστωσαν ιδίοις όμασι και μετά από σχετικές έρευνες που έγιναν, ότι η πόρτα ενός διαμερίσματος στον 2ο όροφο μιας κοντινής πολυκατοικίας ήταν ορθάνοικτη με μια 37χρονη Ελληνοκυπρία να κοιμάται του καλού καιρού...

Η μητέρα του 4χρονου απ' ότι φαίνεται δεν πήρε χαμπάρι ότι ο γιος της έφυγε από το σπίτι και έτσι οι αστυνομικοί την ειδοποίησαν για τον εντοπισμό του.

Όταν η 37χρονη μητέρα αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για τον γιο της, που το έσκασε από το διαμέρισμα χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί, μιας και ο σύζυγός της απουσίαζε έπαθε σοκ.

Ευτυχώς όμως όλα έληξαν με τον καλύτερο τρόπο και το αγοράκι επέστρεψε άμεσα στην αγκαλιά της μητέρας του, κατόπιν βέβαια αυστηρών συστάσεων που της έγιναν από τους αστυνομικούς.

Να σημειώσουμε ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο παρακολουθεί την 37χρονη μητέρα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...