Μεσολόγγι:Aποκαλυπτήρια μνημείου Θράκων(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μεσολόγγι:Aποκαλυπτήρια μνημείου Θράκων(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορία ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ στις   6:31 μ.μ.  |  Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Aποκαλυπτήρια μνημείου Θράκων(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα στο Μεσολόγγι οι εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων με τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Θρακών στον Κήπο των Ηρώων.
Το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκε μνημόσυνο παρουσία του Μητροπολίτη κ.Κοσμά ,των τοπικών αρχών και της ομοσπονδίας των Θρακικών σωματείων.
Στην συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Θρακών στον Κήπο των Ηρώων απο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Ελευθέριο Χατζόπουλο και τον δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.
Με την συνοδεία της μπάντας του Σολωμού απο τον Κήπο των Ηρώων έφθασαν στην Κεντρική πλατεία Θράκες ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές και εκεί χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Ενα διήμερο φορτισμένο απο συγκίνηση μιας και όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Θρακικών σωματείων εκπληρώθηκε ενα χρέος προς τις ψυχές που χάθηκαν στην Επανάσταση του ΄21 ενώ ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης τόνισε οτι η Θράκη όποτε χρειαστεί θα έχει την πόλη του Μεσολογγίου σύμμαχος της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
thrakiotes_mesologgi 01


thrakiotes_mesologgi 02 thrakiotes_mesologgi 2 thrakiotes_mesologgi 3 thrakiotes_mesologgi 4 thrakiotes_mesologgi 5 thrakiotes_mesologgi 6 thrakiotes_mesologgi 7 thrakiotes_mesologgi 8 thrakiotes_mesologgi 9 thrakiotes_mesologgi 10
thrakiotes_mesologgi 11 thrakiotes_mesologgi 12 thrakiotes_mesologgi 13 thrakiotes_mesologgi 14 thrakiotes_mesologgi 15 thrakiotes_mesologgi 16 thrakiotes_mesologgi 17 thrakiotes_mesologgi 18 thrakiotes_mesologgi 19 thrakiotes_mesologgi 20 thrakiotes_mesologgi 21 thrakiotes_mesologgi 22 thrakiotes_mesologgi 23 thrakiotes_mesologgi 24 thrakiotes_mesologgi 25 thrakiotes_mesologgi 26 thrakiotes_mesologgi 27 thrakiotes_mesologgi 28 thrakiotes_mesologgi 29 thrakiotes_mesologgi 30

OnAirNews

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...