Οριστικό: Επίσημη ανακοίνωση Μπαρτσελόνα για Σπανούλη! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Οριστικό: Επίσημη ανακοίνωση Μπαρτσελόνα για Σπανούλη!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ στις   8:20 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Οριστικό: Επίσημη ανακοίνωση Μπαρτσελόνα για Σπανούλη!


Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Βασίλη Σπανούλη φαίνεται να έχει αναθερμανθεί, νέα δημοσιεύματα ήρθαν στην επιφάνεια κι οι Καταλανοί επιβεβαιώνουν… διαψεύδοντας!

Από τον Ιούλιο σας είχαμε ενημερώσει για ένα tweet Ισπανού συναδέλφου που άναψε… φωτιές στον Ολυμπιακό. Τι υποστήριξε ο Χοσέ Ιγνάθιο Χουγιέτ τότε; Πως ο Βασίλης Σπανούλης το καλοκαίρι του 2016 θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη για τους «μπλαουγκράνα». Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θεωρείται εκ των πλέον έγκυρων ρεπόρτερ που ασχολούνται με το μπασκετικό τμήμα των Καταλανών κι ήταν δεδομένο πως η αποκάλυψή του θα προκαλούσε… σεισμό. «Σας το λέω τώρα, 23 Ιουλίου 2015, του χρόνου ο Σπανούλης θα παίζει στη Μπαρτσελόνα», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Σήμερα (07/10), υπήρξε ένας νέος «κύκλος» δημοσιευμάτων που υποστήριξαν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πέρα από το γεγονός ότι δεν έκαναν καμία αποκάλυψη, αφού τα ίδια είχε υποστηρίξει ο Χουγιέτ πριν από περίπου τρεις μήνες, υπήρξε αντίδραση από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να… ζαχαρώνει τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Οι «μπλαουγκράνα» διέψευσαν ότι υπάρχει πρόταση για τον Σπανούλη, αλλά όχι και το ενδιαφέρον τους.

Επί της ουσίας, επιβεβαίωσαν πως το καλοκαίρι του 2016 θα τους απασχολήσει ο Σπανούλης… διαψεύδοντας ότι έχουν κάνει από τώρα την πρόταση. Παράλληλα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport.es, έλεγαν ότι έχουν προσεγγίσει τον εκπρόσωπο του αρχηγού του Ολυμπιακού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ρωτώντας για τη διαθεσιμότητα του πελάτη του. Συνεπώς, όχι απλά ενδιαφέρονται αλλά… ετοιμάζουν την πρόταση όπως φαίνεται. Απλά δεν την έχουν καταθέσει ακόμα, όπως γράφτηκε, κάτι που διαψεύστηκε φυσικά από την Μπαρτσελόνα!

Πηγή: onsports.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...