Ετοιμάζουν επιστροφή βόμβα στον Παναθηναϊκό: Ποιος λατρεμένος παίκτης της "πράσινης" εξέδρας είναι στο στόχαστρο; « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ετοιμάζουν επιστροφή βόμβα στον Παναθηναϊκό: Ποιος λατρεμένος παίκτης της "πράσινης" εξέδρας είναι στο στόχαστρο;

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ στις   9:40 π.μ.  |  Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ετοιμάζουν επιστροφή βόμβα στον Παναθηναϊκό: Ποιος λατρεμένος παίκτης της


Σενάρια θέλουν τον Παναθηναϊκό να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση επιστροφής του Σεμπαστιάν Λέτο. Τέτοιο θέμα, πάντως, δεν τίθεται, τουλάχιστον για την ώρα. Πάντως δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να ασχοληθούν με τον 29χρονο άσο υπό προϋποθέσεις, από τη στιγμή που η αξία του είναι δεδομένη και κάνει «κλικ» στον κόσμο.



Η πρώτη είναι να αποδειχτεί πως είναι σε καλή κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα, μετά την πτώση μπάρας του γυμναστηρίου που έσπασε στο κεφάλι του. Ο Λέτο έχει επιστρέψει στη δράση, αλλά δεν έχει βρει ακόμη καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Υπάρχουν όμως κι άλλες προϋποθέσεις. Αν, για παράδειγμα, υπάρξει πώληση του Νίκου Καρέλη, ο Αργεντινός άσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης ή ακόμη και στην κορυφή της. Θα πρέπει όμως να διαπιστωθεί αν είναι εφικτό να αποχωρήσει από τη Λανούς, αλλά και να φανεί ποια είναι η επιθυμία του παίκτη, όπως και το κασέ του.

Πηγή: sport-fm.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...