Το κάνουν 8 στα 10 ζευγάρια και δεν χρειάζεται... προfυλακτικό! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Το κάνουν 8 στα 10 ζευγάρια και δεν χρειάζεται... προfυλακτικό!

Κατηγορία ΣΧΕΣΕΙΣ στις   2:00 π.μ.  |  Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015



Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι περισσότερο από το 80% των Αμερικανών που βρίσκονται σε ερωτικές σχέσεις επιδίδεται σε... “$exting”, ή αλλιώς, την ανταλλαγή μηνυμάτων με ερωτικό/σeξουαλικό περιεχόμενο στο κινητό τους τηλέφωνο.
Η επικεφαλής της έρευνας, Emily Stasko από το πανεπιστήμιο Drexel, δήλωσε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί η διερεύνηση του ρόλου που παίζει το $exting στην σύγχρονη ερωτική συμπεριφορά των ζευγαριών και στις σeξουαλικές σχέσεις.

Οι επιστήμο0νες εξέτασαν τις περιπτώσεις 870 συμμετεχόντων ηλικίας 18-82 ετών, όπου οι περισσότερες (οριακά) ήταν γυναίκες.

Διαπίστωσαν ότι Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 88% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι έχει κάνει $exting τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του και το 82% ότι το έχει κάνει μέσα στο περασμένο έτος.

Σχεδόν το 75% είπε ότι έχει κάνει $exting στο πλαίσιο μιας σταθερής ερωτικής σχέσης και το 43% στο πλαίσιο μιας πιο... ελεύθερης σχέσης/περιστασιακής σχέσης.

Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι μεγαλύτερα επίπεδα $exting συσχετίστηκαν με μεγαλύτερη σeξουαλική ικανοποίηση, ειδικά για εκείνους που είναι σε σταθερή σχέση.

http://www.financialexpress.com/
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...