Όταν η μάνα έλειπε ο 43χρονος σύντροφός της κακοποιουσε την 11χρονη κόρη! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Όταν η μάνα έλειπε ο 43χρονος σύντροφός της κακοποιουσε την 11χρονη κόρη!

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ στις   5:20 μ.μ.  |  Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Όταν η μάνα έλειπε ο 43χρονος σύντροφός της κακοποιουσε την 11χρονη κόρη!
 Ανήλικη αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση από τον σύντροφό της μητέρας της
- Ο 43χρονος τη θώπευε όταν έλειπε η 39χρονη μάνα από το σπίτι
- Η περιπέτεια της μικρής ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και συνέχιζε μέχρι πρόσφατα
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον 43χρονου από τη Συρία, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, τραυματισμού και απειλής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις επτά χθες το απόγευμα, καταγγέλθηκε από 39χρονη από την Αίγυπτο, αιτητή πολιτικού ασύλου, ότι μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2015, ο σύντροφος της ηλικίας 43 ετών από τη Συρία, με τον οποίο συζεί, κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη της ηλικίας 11 μόλις χρόνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2015, σε ορισμένες περιπτώσεις μόλις η μητέρα έφευγε από το σπίτι, ο 43χρονος έβγαζε τα ρούχα της ανήλικης και την χάιδευε σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα η 11χρονη αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον 43χρονο. Ακολούθησε καυγάς μεταξύ των δύο, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να ανασύρει μαχαίρι της κουζίνας και να απειλήσει την 39χρονη.

Κατά τη διάρκεια του καυγά, η 11χρονη μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα ο 43χρονος να την τραυματίσει με το μαχαίρι στο πόδι. Ωστόσο επειδή το τραύμα ήταν επιπόλαιο δεν χρειάστηκε η μεταφορά της 11χρονης στο Νοσοκομείο.

Η μητέρα συνοδευόμενη από την 11χρονη μετέβη στη συνέχεια στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου και κατήγγειλε την υπόθεση.

Γύρω στις 23.30 χθες το βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, ο 43χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακρινόμενος προφορικά ο 43χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι έγινε ψεύτικη καταγγελία εις βάρος του για εκδικητικούς σκοπούς λόγω διαφορών που είχε με την 39χρονη.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου εξετάζεται από ιατροδικαστή και στη συνέχεια θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...