Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος; Οι γυναίκες θέλουν άλλο μέγεθος σε σχέση και άλλο για…one night stand! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος; Οι γυναίκες θέλουν άλλο μέγεθος σε σχέση και άλλο για…one night stand!

Κατηγορία ΣΧΕΣΕΙΣ στις   9:40 π.μ.  |  Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015


Φυσικά το μέγεθος για τις γυναίκες μετράει! Μάλιστα, σε νέα έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση PLOS One, αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες αναζητούν τα πιο «προικισμένα» αρσενικά σε διαφορετικές περιπτώσεις…



Σε αντίθεση με τις περισσότερες έρευνες αυτού του είδους, στις οποίες το δείγμα των γυναικών που συμμετείχαν έπρεπε να επιλέξουν αυτό που θεωρούσαν «ιδανικό» βάσει φωτογραφιών, αυτή τη φορά ζητήθηκε από τις γυναίκες να επιλέξουν βάσει 33 διαφορετικών τρισδιάστατων μοντέλων.

Στη νέα έρευνα συμμετείχαν 75 γυναίκες και τους ζητήθηκε να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους ανάλογα με το είδος της σχέσης, δηλαδή μόνιμη ή περιστασιακή.

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο UCLA της Καλιφόρνια και το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού διαπίστωσαν ότι οι ­­­προτιμήσεις των γυναικών παρουσιάζουν... αυξητικές τάσεις όταν η σχέση που διατηρούν με έναν άντρα είναι αμιγώς σεξουαλική (one night stand), ενώ αν πρόκειται για ένα μόνιμο σύντροφο φαίνεται πως είναι λιγότερο απαιτητικές!

Όταν πρόκειται για περιστασιακή σχέση, το μέγεθος που φάνηκε να προτιμούν οι γυναίκες ήταν κατά μέσο όρο 16,3 εκατοστά σε μήκος και 12,7 εκατοστά σε περίμετρο όταν είναι σε στύση. Αντιθέτως, για μια μόνιμη σχέση, το «ιδανικό» μέγεθος ήταν κατά μέσο όρο 16 εκατοστά σε μήκος και 12,2 εκατοστά σε περίμετρο (σε στύση).

Πως εξηγούνται αυτά τα ευρήματα; Οι ειδικοί θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν πόνο ή άλλου είδους ενοχλήσεις λόγω του αυξημένου μεγέθους, κάτι που θέλουν φυσικά να αποφύγουν εάν διατηρούν μόνιμη σχέση με έναν άντρα. Από την άλλη, το μεγάλο μέγεθος σε περίπτωση περιστασιακής σχέσης αντισταθμίζει κατά κάποιο τρόπο την απουσία συναισθηματικών δεσμών.

http://iatros4u.gr/
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...