Debate πολιτικών αρχηγών: Το... κορυφαίο στιγμιότυπο που λίγοι κατάλαβαν (Βίντεο)! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Debate πολιτικών αρχηγών: Το... κορυφαίο στιγμιότυπο που λίγοι κατάλαβαν (Βίντεο)!

Κατηγορία Debate στις   12:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Debate πολιτικών αρχηγών: Το... κορυφαίο στιγμιότυπο που λίγοι κατάλαβαν (Βίντεο)!

Αυτή η εικόνα πέρασε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Πάνο Καμμένο στο debate των πολιτικών αρχηγών...
Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης του Πάνου Καμμένου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης έδωσε στον αέρα ένα ανοιχτό πλάνο της αίθουσας, το οποίο λίγοι παρατήρησαν εκείνη την ώρα.

Όπως βλέπουμε απουσιάζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης - που καθόταν δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ - ο οποίος στεκόταν όρθιος στην είσοδο του πάνελ πάνω από τον Αλέξη Τσίπρα.

Αργότερα ο συντονιστής του debate, Πάνος Χαρίτος, αποκάλυψε ότι πολιτικός αρχηγός άναψε τσιγάρο κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει. Αρκέστηκε να πει ότι σηκώθηκε από τη θέση του, επειδή δεν άντεξε χψρίς τσιγάρο για τρεις ώρες. 

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 03.10 του επόμενου βίντεο...

 

Ο κ. Χαρίτος είπε επίσης ότι ο όταν ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε χωρίς νερό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σήκωσε το μπουκάλι του και σέρβιρε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη συνέχεια. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αποκάλυψε όμως και ότι κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί ούτε καν χαιρετήθηκαν. Δεν αποκάλυψε ονόματα όμως λέγοντας: «Μπορείτε να φανταστείτε ποιοι είναι αυτοί που χαιρέτισαν ο ένας τον άλλο και ποιοι είναι αυτοί που δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά». 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...