Απίστευτη έρευνα: Ποιος σωματότυπος άνδρα αντέχει 7,3 λεπτά παραπάνω στο $eξ... « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτη έρευνα: Ποιος σωματότυπος άνδρα αντέχει 7,3 λεπτά παραπάνω στο $eξ...

Κατηγορία ΣΧΕΣΕΙΣ στις   6:40 μ.μ.  |  Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015


Αγαπητές γυναίκες, μπορεί να ονειρεύεστε έναν άνδρα με... λαξευμένους κοιλιακούς α λα Ryan Gosling, αλλά αποδεικνύεται ότι άλλου τύπου άνδρες είναι οι καλύτεροι εραστές και είναι πιο πιθανό να σας κάνουν να μην ξεχάσετε την $eξουαλική σας συνεύρεση μαζί τους, τουλάχιστον όπως έδειξε επιστημόνων στο πανεπιστήμιο Erciyes στο Καϊσέρι της Τουρκίας.
Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες με “κοιλίτσα” είναι καλύτεροι εραστές, επειδή επιδεικνύουν αυξημένη αντοχή στην $eξουαλική πράξη.

Οι ερευνητές εξέτασαν τις περιπτώσεις 200 ανδρών συγκεντρώνοντας στοιχεία για τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) που είχε ο καθένας και την $eξουαλική του απόδοση.

Η μελέτη έδειξε ότι τα υπέρβαρα άτομα με εμφανή κοιλιά και σχετικά υψηλότερο ΔΜΣ έχουν αντοχή 7,3 λεπτά μεγαλύτερη κατά μέσο όρο όταν κάνουν $eξ.

Οι πιο αδύνατοι άνδρες, διήρκεσαν δύο λεπτά κατά μέσο όρο, με έναν σημαντικό αριθμό εξ αυτών να δείχνει σημαντικά σημάδια πρόωρης εκσπe ρμάτισης.

Η μελέτη κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: Καθώς ο ΔΜΣ αυξάνεται, ο αριθμός των ασθενών με συμπτώματα πρόωρης εκσπe ρμάτισης μειώνεται.

Γιατί όμως η έρευνα έδειξε κάτι τέτοιο; Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το αυξημένο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ο άνδρας έχει περισσότερη οιστραδιόλη στον οργανισμό του. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που συμβάλλει στην αναστολή του οργασμού στους άνδρες.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ένας άντρας “πρέπει” να έχει κοιλιά, ή ότι το γυμνασμένο σώμα έχει αυτή την τόσο αρνητική συνέπεια. Αλλά αυτή η έρευνα ήρθε να αναδείξει μια πτυχή της $eξουαλικής ζωής που σίγουρα ελάχιστοι φαντάζονται...

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, η παχυσαρκία ή και το υπερβολικό βάρος, έχουν σίγουρα και αδιαμφισβήτητα πολύ πιο σοβαρές και αρνητικές επιπτώσεις στην συνολική υγεία όλων των ανθρώπων.

http://www.huffingtonpost.co.uk
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...