BOMBA: Βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι το πτώμα του Βαγγέλη μεταφέρθηκε στο σημείο που το βρήκαν! [video+photo] « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

BOMBA: Βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι το πτώμα του Βαγγέλη μεταφέρθηκε στο σημείο που το βρήκαν! [video+photo]

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ στις   3:06 μ.μ.  |  Τρίτη 24 Μαρτίου 2015


“Πιστεύω ότι υπήρξε καταγγελία από κάποιο μάρτυρα για το που ήταν το σώμα το Βαγγέλη...
και το δήθεν ζευγάρι που το βρήκε στις 7.40 το πρωί να ήταν κόλπο της αστυνομίας για να προστατέψουν τον μάρτυρα.

Σύμφωνα λοιπόν με το υποτιθέμενο ζευγάρι-βοσκός που μίλησε στο protothema.gr είπε:
“Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι το πτώμα που βρήκα δίπλα στις ρόδες του αυτοκινήτου μου ήταν ο Βαγγέλης, που τον έψαχνε όλη η Ελλάδα, λέει ο βοσκός που ζει κοντά σε εκείνη την περιοχή”Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο άντρας, βοσκός και κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, περνούσε με το αυτοκίνητό του από το βαλτώδες εκείνο σημείο.


«Λόγω της λάσπης το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να προχωρήσει και κατέβηκα να δω τι γίνεται» λέει και συνεχίζει ακόμα φανερά ταραγμένος: «Είδα δίπλα στα λάστιχα του αυτοκινήτου μου πως βρισκόταν ένα πτώμα»!

Eφόσον λοιπόν δίπλα στα λάστιχα του αυτοκίνητου είδε πως βρισκόταν ένα πτώμα τότε το αυτοκίνητο του κόλλησε στην οδό Αλιτσίου, γιατί σε αυτόν τον δρόμο το σώμα του Βαγγέλη ήταν πιο κοντά (2 με 3 μετρά απόσταση από το δρόμο) και όχι στην οδό Μαβίλη που η απόσταση ήταν 15 με 20 μέτρα(το χωράφι-οικόπεδο ήταν γωνιακοί).


Στο παρακάτω βίντεο και φωτογραφία την ήμερα που βρέθηκε ο Βαγγέλης.

(Η φωτογραφία είναι γωνί Αλιτσίου και Μαβίλη.) Όπως βλέπετε μπροστά και πίσω από το περιπολικό είναι η οδός Αλιτσίου και ο δρόμος είναι πεντακάθαρος καθώς επίσης και η οδός Μαβίλη που φαίνεται και στο βίντεο στο 9.27 λεπτό και στο 9.30 λεπτό.

Που είναι το βαλτώδες σημείο;

Βαλτώδης περιοχή δεν βάφτισαν και τα λίγα νερά που υπήρχαν στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης;”





tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...