Δείτε το "βρώμικο" κόλπο που κάνουν οι Αμερικανίδες για να ξεγελούν στους άνδρες... « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Δείτε το "βρώμικο" κόλπο που κάνουν οι Αμερικανίδες για να ξεγελούν στους άνδρες...

στις   8:45 π.μ.  |  Σάββατο 28 Μαρτίου 2015



Η Spanx είναι αμερικανική εταιρεία με έδρα την Τζόρτζια των ΗΠΑ, η οποία κατασκευάζει ελαστικά καλσόν και κορσέδες με σκοπό να κάνει το γυναικείο σώμα να φαίνεται καλύτερο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Sara Blakely, η οποία εμπνεύστηκε την ιδέα της όταν προγραμματίζοντας να πάει σε πάρτι στην Φλόριντα, ήθελε να φορέσει ελαστικό καλσόν, όμως δεν ήθελε να φαίνεται το κάτω μέρος του, έτσι το έκοψε. Εξέλιξε την ιδέα της, την έκανε εταιρεία και τελικά έγινε δισεκατομμυριούχος.

Υπάρχουν λαστέξ για όλα τα γούστα, σε όλα τα μεγέθη, ακόμα και για εγκύους.

Μπορούν να φορεθούν με φούστα, με παντελόνι ενώ κυκλοφορούν ακόμα και σε μπλουζάκι για τους άνδρες.

Με τους ελαστικούς κορσέδες οι γυναίκες μπορούν, όπως αναφέρει ο Business Insider, με μία κίνηση να δείχνουν πιο αδύνατες και σέξι.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, συνήθως οι άνδρες δεν έχουν ιδέα ότι μία γυναίκα φοράει λαστέξ, αφού οι περισσότεροι νομίζουν ότι μια γυναίκα θέλει να φορά αεράτα και σέξι ρούχα, αγνοώντας ότι μπορούν να φοράνε κάτι το οποίο της "πιέζει" για να φαίνονται πιο αδύνατες.



Μπόρεσα να φορέσω λαστέξ μόνο για λίγες ώρες, αναφέρει καταναλώτρια, ενώ άλλη υποστηρίζει ότι μπόρεσε να φορέσει Spanx μόνο για πολύ λίγο.

"Αν ήθελα να βγω ραντεβού, πιθανόν να μην φορούσα Spanx", αναφέρει καταναλώτρια ενώ και δεύτερη γυναίκα υποστηρίζει, μιλώντας στον Business Insider, ότι ποτέ δεν θα φόραγε ένα τέτοιο προϊόν σε ραντεβού.

«Ποιος ο λόγος να φοράς ελαστικό κορσέ για να εντυπωσιάσεις έναν άνδρα και πριν πας στο κρεβάτι μαζί του να τον βγάλεις », αναφέρουν κάποιες ενώ άλλες υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται μία γυναίκα επειδή φορά Spanx.

Η Sara Blakely, πριν γνωρίσει την επιτυχία πουλούσε fax από πόρτα σε πόρτα, ενώ έγινε η νεότερη δισεκατομμυριούχος εξαιτίας της Spanx, στην οποία επένδυσε αρχικό κεφάλαιο 5.000 δολαρίων, που ήταν όλες της οι οικονομίες.


davidavramidis.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...