Βρε ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκανε ο Τσίπρας το πρωί αν και Πρωθυπουργός; « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Βρε ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκανε ο Τσίπρας το πρωί αν και Πρωθυπουργός;

στις   2:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015



Λίγο μετά τις 10 το πρωί βγήκε από το σπίτι του στην άνω Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά όμως, ως εντολοδόχος πρωθυπουργός...
οδεύοντας για το γραφείο του στην πλατεία Κουμουνδούρου πριν ξεκινήσει μια γεμάτη ημέρα που θα τον οδηγήσει αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραλάβει από τον Αντώνη Σαμαρά την ηγεσία της χώρας.

Στην οδό Αρμονίας στην Κυψέλη, όλα θύμιζαν μια κανονική ημέρα. Το φυλάκιο του αστυνομικού φρουρού στη θέση του, ο κόσμος στις δουλειές του αν και από τα μπαλκόνια των γειτονικών πολυκατοικιών πολλοί κρυφοκοίταζαν τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν εγκατασταθεί για τα πρώτα πλάνα του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας.

«Ξημέρωσε μια νέα μέρα, ηλιόλουστη», δήλωσε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε διαδικτυακή εφημερίδα, στο οποίο οι γείτονές του μιλάνε για τον Αλέξη Τσίπρα που αυτοί τον γνωρίζουν καλύτερα.

Ο κ. Θανάσης συναντά καθημερινά τον Αλέξη Τσίπρα. Κάνει λόγο για ένα απλό καθημερινό άνθρωπο που μιλά και χαμογελά σε όλους γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στη γειτονιά. «Είναι καλό παιδί, νομίζω νοικοκύρης. Σκεφτείτε τα σκουπίδια τα κατεβάζει μόνος του, μου κάνει εντύπωση. Είναι τόσο απλός εύχομαι να παραμείνει έτσι» λέει ο κ. Θανάσης.

«Του έσφιξα το χέρι χθες βράδυ. Μιλούσε με όλους μας ,δυο χρόνια μένει εδώ στην περιοχή μας μόνο καλά έχω να πω» σημειώνει ο κ. Μιχάλης που εύχεται τα καλύτερα στον κ. Τσίπρα το πατριωτάκι του όπως λέει χαρακτηριστικά.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...