Αγρίνιο: Έμεινε για να μεθύσει και του βίασαν την ανήλικη κόρη! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αγρίνιο: Έμεινε για να μεθύσει και του βίασαν την ανήλικη κόρη!

Κατηγορία ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ στις   11:51 π.μ.  |  Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αγρίνιο: Έμεινε για να μεθύσει και του βίασαν την ανήλικη κόρη!
Πατέρας και κόρη διασκέδαζαν με δύο άτομα σε μπαρ, τα οποία είχαν άλλα σχέδια στο μυαλό τους - Το μαρτύριο της 15χρονης ξεκίνησε όταν ο πατέρας έμεινε στο κατάστημα...
Ένα 15χρονο κοριτσάκι βίασαν δύο άντρες κάτω των 30 ετών σε χωριό του Αγρινίου, το οποίο βρίσκεται στην Λίμνη Τριχωνίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες πήγαν το νεαρό κορίτσι στο σπίτι του ενός και εκεί το βίασαν.

Οι δύο άντρες βρίσκονται ήδη στο κρατητήριο και αναμένεται να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ μέσα στη μέρα, αναμένεται να διερνεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να πιστοποιηθεί ο βιασμός.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 23 Ιουλίου το βράδυ οι δύο άντρες βρίσκονταν σε μαγαζί του χωριού μαζί με την κοπέλα και τον πατέρα της και έπιναν. Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο newsit.gr οι τέσσερίς τους είχαν πιει πάρα πολύ και η ώρα ήταν περασμένη. Ο πατέρας έμεινε στο μαγαζί για να… συνεχίσει το ποτό, ενώ οι δύο άντρες πήραν την κοπέλα, επειδή ήταν αργά, με την πρόφαση να την πάνε στο σπίτι της.

Αντί αυτού όμως την πήγαν στο σπίτι του παντρεμένου, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι του, καθώς η γυναίκα του και τα 2 του παιδιά έλειπαν στο πατρικό τους. Σύμφωνα δε με καταγγελίες κατοίκων του χωριού, οι δύο νεαροί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι και προκαλούν ντόρο στην τοπική κοινωνία, ενώ ο πατέρας του ενός έχει κατηγορηθεί παλιότερα -επίσης- για βιασμό!

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...