Bikini season: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities με μαγιό!! « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Bikini season: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities με μαγιό!!

Κατηγορία ΜΑΓΙΟ. CELEBRITIES στις   12:45 π.μ.  |  Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

magio

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ένα θερμόμετρο;Ακόμη και όταν τα 40αρια κάνουν την εμφάνισή τους το πρόβλημα δεν είναι ζέστη, αλλά οι εκρηκτικές εμφανίσεις των πιο όμορφων ελληνίδων και ξένων γυναικών όταν παρελαύνουν στην παραλία με τα σέξι μαγιό τους.
Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα ωραιότερα σέξι κορμιά ντυμένα με τα ωραιότερα μαγιό.
marieta xrousala

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ

Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε παραλία της Μυκόνου η Μαριέττα Χρουσαλά, προκάλεσε βλέμματα θαυμασμού για το καλογυμνασμένο κορμί της. Η πρώην Σταρ Ελλάς επέλεξε μπικίνι, σε ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, το πράσινο. Ιδιαίτερη πινελιά στο κάτω μέρος του μαγιό, τα ροζ κορδονάκια.  
jennifer-lawrence

JENNIFER LAWRENCE

Ίσως η πιο ωραία εμφάνιση της Jennifer Lawrenceστην παραλία ήταν όταν είχε επιλέξει το κλασσικό μπικίνι που αγκάλιαζε αριστοκρατικά τις καμπύλες της. Το γεγονός πως το κάτω μέρος του μαγιό είχε χοντρές λωρίδες ήταν πολύ κολακευτικό για το σώμα της ηθοποιού. Το γαλάζιο έντονο χρώμα ήταν επίσης μία σημαντική λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.  
selena-gomez

SELENA GOMEZ

Η Selena Gomez λέει ναι στο νεανικό στιλ στη παραλία που ταιριάζει με την ηλικία της. Δίνει έμφαση στο πάνω μέρος με μικροσκοπικά τριγωνάκια, ενώ διατηρεί τις απαραίτητες ισορροπίες επιλέγοντας εφαρμοστά σορτσάκια.  Οι έξυπνοι συνδυασμοί των χρωμάτων, κάνουν επίσης τη νεαρή τραγουδίστρια να κερδίζει τις εντυπώσεις. 
katy-perry

KATY PERRY

Η τραγουδίστρια της γνωστής επιτυχίας«Hot n Cold», Katy Perry, όταν ο καιρός είναι «hot» καιρό, η retro διάθεσή της ανεβαίνει στα ύψη.  Σε πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στα social media από διακοπές της, φορούσε κίτρινο μπικίνι τοπ, σορτσάκι με ρίγες αλλά και το αγαπημένο της αξεσουάρ στο κεφάλι που δεν είναι άλλο από το headband.  
rita ora

RITA ORA

Ακόμη και στην παραλία, η Rita Ora κάνει τη διαφορά με το hip-hop στιλ της. Σε αυτή την εμφάνιση οι χρυσές αλυσίδες στο πάνω μέρος του μπικίνι είχαν τον πρώτο ρόλο.  Η νεαρή τραγουδίστρια συνδύασε το εντυπωσιακό αυτό bikini top με σορτσάκι. 
kylie kendall jenner-swimsuit

KYLIE ΚΑΙ KENDALL JENNER

Ως γνήσιες αδερφές της Kim Kardashian, οι Kylie και Kendall Jenner λένε ναι στα prints και στα μικροσκοπικά σχέδια. Σε αυτή την εμφάνισή τους οι νεαρές εντυπωσίασαν όχι τόσο για τα μαγιό, όσο για την αυτοπεποίθησή τους.
cara-delevingne

CARA DELEVINGNE

Το mix & match style είναι κάτι που επιλέγει και στις εμφανίσεις στην παραλία η Cara Delevingne. Το μοντέλο δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στην αθλητική γραμμή των μαγιό και όχι άδικα! Ταιριάζουν άψογα με το κορμί της. 
eleni xatzidou

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

Η Ελένη Χατζίδου σε παραλία της Μυκόνου, επέλεξε μπικίνι top σε έντονο χρώμα που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της. Το κάτω μέρος ήταν πιο ουδέτερο χρωματικά, διατηρώντας έτσι τις απαραίτητες ισορροπίες. 
katerina kainourgiou

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα ολόσωμα μαγιό με cut- outs. Ταιριάζουν άψογα στην αδύνατη σιλουέτα της. Το μαύρο χρώμα που επέλεξε σε αυτή την εμφάνιση έκανε άψογη αντίθεση με τα ξανθά της μαλλιά.  
despoina vandi

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστό πως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz. Σε πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στα social media από τις διακοπές της, γοήτευσε με το leopard print μαγιό που επέλεξε. 
katerina stikoudiv

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Και ο Θεός έπλασε την Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανεβάζει τη θερμοκρασία όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ακόμη και στο Instagram, ποζάροντας δίπλα στην πισίνα φορώντας μαγιό σε απόχρωση του μπλε που ταιριάζει με την θάλασσα, την πισίνα αλλά και τα μάτια της. 
eleni foureira

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάντα ένα ευχάριστο θέαμα σε όποια παραλία και αν βρεθεί. Η τραγουδίστρια επιλέγει χρώματα σε μαγιό που ταιριάζουν και κάνουν αντίθεση με το σοκολατένιο χρώμα της επιδερμίδας της.
Laura narjes

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ

Η Λάουρα Νάργες έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz. Η νεαρή παρουσιάστρια λέει ναι στο retro style και γενικά αλλά και σε ό,τι αφορά στις εμφανίσεις της στην παραλία. Αξέχαστο παραμένει το κόκκινο μαγιό με τα μικρά πουά που αναδείκνευ τις καμπύλες της.
Adriana-Lima

ADRIANA LIMA

Η φρεσκοχωρισμένη Adriana Lima έχει κάθε λόγο να δείχνει την προτίμησή της στα μικροσκοπικά μπικίνι που τονίζουν τις σέξι σιλουέτα της. Κάθε εμφάνισή της στην παραλία αποτελεί δώρο στους φωτογράφους. 
doukissa-nomikou

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Η Δούκισσα Νομικού επιλέγει για το εντυπωσιακό κορμί της μαγιό, που ναι μεν είναι sexy ωστόσο αποπνέουν έναν ρομαντισμό και ένα παιχνιδιάρικο στιλ. 
Jessica-Alba

JESSICA ALBA

Η Jessica Alba συνήθως επιλέγει το μαύρο χρώμα σε μαγιό. Το σκούρο χρώμα και το μικροσκοπικό σχέδιο κάνει το κορμί της ηθοποιού ακόμη πιο εκρηκτικό.   
Lupita-Nyongo

LUPITA NYONG'O

Και το όνομα αυτής… Lupita Nyong’o. Και το μαγιό που μπορεί να δέσει τέλεια με το άψογο χρώμα της ηθοποιού είναι το λευκό. Η 30χρονη Lupita ξέρει πως η αντίθεση κάνει πάντα τη διαφορά ενώ γνωρίζει πως ένα scalloped σχέδιο στο μπικίνι -όπως αυτό που φοράει στη φωτογραφία- κάνει πάντα μια γυναίκα αισθησιακή. 
vicky kagia

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Είναι γεγονός πως το αριστοκρατικό κορμί της Βίκυς Καγιά, μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα. Σε μία τέτοια σιλουέτα τα ολόσωμα μαγιό είναι πάντα σέξι, ειδικά όταν αυτά έχουν αβυσσαλέα ντεκολτέ.
Kim-Kardashian

KIM KARDASHIAN

Ένα όνομα μία ιστορία. Η Kim Kardashian αγαπάει τα μικροσκοπικά μπικίνι που τονίζουν τις καμπύλες της ακόμη πιο πολύ. Φυσικά, σε κάθε της εμφάνιση η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη.
Miranda-Kerr

MIRANDA KERR

Η Miranda Kerr επιλέγει συνήθως μπικίνι με prints. Το μοντέλο ξέρει πολύ καλά πως να αναδείξει το κορμί του σε σχέδια που αγκαλιάζουν σφικτά το κορμί του.   
Rihanna

RIHANNA

Η Rihanna νιώθει οικεία με το κορμί της και το γυμνό και φυσικά στο ίδιο κλίμα είναι και τα μαγιό της που είναι nude. Η RiRi λέει ναι στα μπικίνι που φανερώνουν τα αμέτρητα τατουάζ της. 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...