ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ « aitoloakarnanianet

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Κατηγορία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στις   8:30 μ.μ.  |  Σάββατο 27 Απριλίου 2013


                     xaratsi
Ο Γ. Στουρνάρας δεσμεύθηκε να εξετάσει την πρόταση για απαλλαγή από το έκτακτο τέλος της ΔΕΗ για τις οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, κατά τη συζήτηση του
πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
Κατ” αρχήν θετικός δηλώνει ο Γ. Στουρνάρας, απέναντι σε προτάσεις της συμπολίτευσης για τη ρύθμιση οφειλών και το τέλος ακινήτων.
Το υπουργείο Οικονομικών, εξετάζει την δυνατότητα επέκτασης και στους Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της διάταξης για τις οφειλές προς το Δημόσιο – ανέφερε στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε σχετικές προτάσεις του Γ. Ντόλιου (ΠΑΣΟΚ) και της Α. Ξυροτήρη (ΔΗΜΑΡ).
«Η υλική υποδομή υπάρχει – και γι” αυτό το εξετάζουμε κατά πόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό» ανέφερε ο κος Στουρνάρας. Απαντώντας δε, σε πρόταση της κας Ξυροτήρη, να συμπεριλάβει η απαλλαγή από το έκτακτο τέλος της ΔΕΗ και τις οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (εκτός από τους ανέργους), ο κος Στουρνάρας δεσμεύθηκε να εξετάσει την πρόταση τις προσεχείς εβδομάδες, με γνώμονα «το όριο της φτώχειας κατά Eurostat».
newsit.gr
aerasnews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...